Gott nytt år!

Jag önskar er allihop ett gott nytt år! Det här ska bli det bästa året någonsin!
Själv ska jag fira nyår hos mina vänner Alva och Selma. Det kommer bli grymt kul!
Hur ska ni fira?

Dagens musik

Jag har Håkan Hellström att tacka för mycket. Under en tid var hans musik det enda som höll mig på fötter. Hans underbara texer och vackra röst. Jag lyssnar extremt ofta på Håkans musik. Flera gånger om dagen, ibland hela dagar. Den bästa svenska artisten vi har, enligt mig.
Avgör själv...
 

Word

Som det står i beskrivningen om mig (här till höger) så jobbar jag på en tidning som fotograf. Det är helt sjukt kul. Får göra grymt mycket roligt och fota är ju det jag vill göra i framtiden.

 

Word är en ungdomstidning som kommer ut på gymnasierna och lite andra ställen så som bibliotek och fritidsgårdar. Den är jättebra och handlar om allt möjligt. Tyvärr kommer den bara ut i Uppsala. Men om du är från någon annan stad kan du läsa tidningen HÄR på hemsidan.

 

Word skrivs av gymnasieelever. Just nu går nästan alla i redaktionen sista året och kommer alltså inte att fortsätta skriva nästa år. Därför behöver vi snabbt nytt folk till redaktionen. Så om du går på gymnasiet och bor i Uppsala skulle det vara jättekul om du var med och skrev, fotade, illustrerade osv. Det är helt frivilligt, man behöver alltså bara skriva/gå på möten när man har tid och lust. Ungefär varannan måndag har vi möte. Jättemysigt med fika och grejer. Mer info och kontakt hittar du på HEMSIDAN.

 

Jag är ju bara 97a och går i 9an så jag borde egentligen inte få jobba på Word än. Men jag lyckades få en prao där och sen fick jag stanna trots att jag är för liten.

 

Jag svarar gärna på frågor. ”Hur är det att jobba på en tidning?”, ”Vad gör du mest?”, ”Är det gott fika?” osv. Bara fråga!

Guide - musik från YouTube till Spotify

Ibland hittar man så bra musik på YouTube som inte finns på Spotify. Men man kan faktiskt få in låtar från YouTube till Spotify. Här kommer en guide där jag visar hur man gör. Hoppas man förstår annars är det bara att fråga i en kommentar så ska jag försöka svara. Lycka till!
Länk till vidtomp3

We <3 it

Dessa bilder har jag hittat på We <3 it.
Man blir så inspirerad. Längtar otroligt mycket till sommaren när jag ser det här.
I sommar ska jag till Kroatien med massa vänner. Det kommer bli helt underbart.
Vad ska ni göra i sommar?

Mata svältande katter och hundar- GRATIS

Klicka här för att komma till freekibblekat.com/

Vinnaren av veckans blogg!

Klicka här för att komma till ADARAS.se

Sjukligt billiga reavaror


1.       Linne, 99: - på http://www.kandeeshop.se/

2.       Filt med ärmar, 99: - på Clas Ohlson

3.       How I Met Your Mother, 79: - på Elgiganten

4.       Linne, 75: - på Weekday

5.       BH, 90: - på Lindex

6.       Wii-golfklubba, 15: - på Kjell o co

7.       Basplagg, 20: - på Monki

8.       Klänning, 199: - på JC

9.       T-shirt, 100: - på Weekday

10.   The Vampire Diaries, 199: - på CDON

Let's celebrate

 Följ min blogg med Bloglovin

Dagens musik


Idag är det Admiral P som går på repeat. Så sjukt sköna låtar!
Admiral P, eller Philip Boardman som han egentligen heter, växte upp i Zambia och flyttade med sin familj till Norge som 13-åring. Han blev tidigt introducerad för reggae av sin mamma. Soundet är en blandning av traditionell reggae, dancehall och pop med texter på norska. Hans två senaste singlar, Snakke Litt och Kallenavn har sålt 10 x platina, han har legat 1:a på Airplay samt varit den mest spelade norska artisten på Spotify och Wimp de senaste 2 åren. Kallenavn har även gått väldigt bra i Sverige. Bland annat så har Svenska P3 spelat den på hög rotation under hela hösten. Källa.
 
Jag kan inte mycket om reggae, men en sak är säker och det är att det här är jäkligt skön musik. Trots att det är på norska så gör det faktiskt att förstå texterna. Om du inte redan lyssnat på honom så borde du göra det!
(Admral P på Spotify)
 
 

Veckans blogg

H&M Dressingroom

Klicka HÄR för att komma till provhytten.
 
H&M har en riktigt smart sak på sin hemsida. Man kan prova kläderna. Man får välja en modell och sen kan man mixa och matcha bäst man vill. Här har jag satt ihop två outfits. Den högra för sommaren och den vänstra passar bättre nu i vinter. Eftersom mellandagsrean drar igång nu passade jag på att göra outfits som bara består av rea produkter. Så sjukt billigt ju!

NystartHej! Mitt första inlägg blir då detta. Extremt taggad! Tänker inte hålla på att berätta om mig själv just nu utan det viktigaste står i menyn till höger och sen kommer ni förmodligen lära känna mig efter hand. Bild på mig ser ni ovan (jag till höger).
Den här bloggen kommer innehålla allt möjligt, vet inte riktigt vad än... Men det kommer bli bra. Jag hade tidigare en blogg som heter Sachiku. Valde att byta eftersom den bara var en fotoblogg och namnet är ju förskräckligt. En tolvårings påhitt.

RSS 2.0