Word

Som det står i beskrivningen om mig (här till höger) så jobbar jag på en tidning som fotograf. Det är helt sjukt kul. Får göra grymt mycket roligt och fota är ju det jag vill göra i framtiden.

 

Word är en ungdomstidning som kommer ut på gymnasierna och lite andra ställen så som bibliotek och fritidsgårdar. Den är jättebra och handlar om allt möjligt. Tyvärr kommer den bara ut i Uppsala. Men om du är från någon annan stad kan du läsa tidningen HÄR på hemsidan.

 

Word skrivs av gymnasieelever. Just nu går nästan alla i redaktionen sista året och kommer alltså inte att fortsätta skriva nästa år. Därför behöver vi snabbt nytt folk till redaktionen. Så om du går på gymnasiet och bor i Uppsala skulle det vara jättekul om du var med och skrev, fotade, illustrerade osv. Det är helt frivilligt, man behöver alltså bara skriva/gå på möten när man har tid och lust. Ungefär varannan måndag har vi möte. Jättemysigt med fika och grejer. Mer info och kontakt hittar du på HEMSIDAN.

 

Jag är ju bara 97a och går i 9an så jag borde egentligen inte få jobba på Word än. Men jag lyckades få en prao där och sen fick jag stanna trots att jag är för liten.

 

Jag svarar gärna på frågor. ”Hur är det att jobba på en tidning?”, ”Vad gör du mest?”, ”Är det gott fika?” osv. Bara fråga!Kommentarer
Hedda

Åhh vilken härlig hårfärg du har i headern!

Svar: Tack så jättemycket! Trivs verkligen i rött hår :)
TacosPanda

2012-12-30 @ 13:34:17
URL: http://hediii.blogg.se
Emma Lannebrink

Hoppas du haft en mysig helg! :)

Svar: Tack, detsamma :)
TacosPanda

2012-12-30 @ 14:17:32
URL: http://adhdochfoto.se
ADARAS.se - din bloggtidning på nätet!

Men ååh vad roligt! :D

2012-12-30 @ 22:19:42
URL: http://adaras.se
Sandra

Ja visst är det :)

åh håkan är så bra :D

2013-01-03 @ 00:50:42
URL: http://ssandraaf.blogg.se


Kommentera så blir jag gla'!


Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din blogg:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0