Orphan

källa

Sopgubbe

Hej mina vänner och inte lika vänliga människor. Idag är jag hemma sjuk. På bilden leker jag sopgubbe. Ni ser även tröjan jag tipsade om i förra inlägget. Tyckte att ni skulle veta. Hejdå

Lyx vs. budget

Moa dissar tjejerna i KBP

För att komma till inlägget klicka HÄR
För att komma till Keela klicka HÄR
För att komma till Caty klicka HÄR

Roligaste statusarna

Black Swan

Några öl för mycket...

 
                           

Kommande filmer

Här är några av filmerna jag ser fram emot 2013!
Vilka har jag glömt?

Instagram

Min katt

Fotade min älskade kissekatt idag. Hon heter Inez och är världens knäppaste. Bilden är inte sådär mörk egentligen... Här nedan är en bättre bild i större storlek. Klicka på'n ba!

Dagens boktips: Bingo Rimér

Riktigt grym självbiografi som jag sträckläst hela dagen. Har nästan läst ut den nu. Sjukt inspirerande för fotointresserade och minst sagt underhållande. Läs den!
 
Beskrivning (från Adlibris) :
Bingo Rimér är Sveriges mest kända  och ökända  fotograf. Strippor, Hells Angels, droger, stämningar och ogenomtänkta bröllop i Las Vegas är alla ingredienser i Bingos liv. Men trots att den kontroversielle fotografen alltid strävat efter att leva så extremt som möjligt har han samtidigt lyckats bli både en framgångsrik entreprenör och en ansvarstagande småbarnspappa.

Det är en spännande livsresa han bjuder på: lantiskillen med rampljuslängtan som med en nästintill vettlös ingenting-är-omöjligt-inställning lyckades bli berömd flickfotograf med stående inbjudan till Hugh Hefners dekadenta fester i Playboypalatset. Bingo har varit ihop med flera av vår tids största sexsymboler och han har fotat och festat med några av världens största stjärnor.

I En flickfotografs bekännelser bjuder Bingo på den ocensurerade versionen av sitt liv så här långt. Vi får veta hur det gick till när Carolina Gynning, Victoria Silvstedt och Hannah Graaf upptäcktes. Och varför kärlekssemestern med Tilde Fröling slutade i en hjärtskärande tragedi.

Man kan tycka vad man vill om Bingo Rimér, men man har aldrig tråkigt i hans sällskap. Läs boken så förstår du varför.
 

Barca

Eftersom det är en bild i headern där det står Barca så tänkte jag att jag måste ju göra ett inlägg om just Barca.
Bilden har jag för övrigt tagit själv. Det var i sommras när jag såg Barca - United, underbart!
 
Jag älskar fotboll. Det är ett av mina största intressen. Det ska vara spansk fotboll och klubben FC Barcelona. Barca är, har alltid varit och kommer alltid att vara mitt favoritlag. Enligt de flesta experter så är Barca världens bästa lag. Men de är mer än det. ”Més que un club” är deras motto. Det är katalanska och betyder ”Mer än en klubb”. Barcelona är verkligen mer än en klubb. Dem är kärlek för mig.

Jag älskar att kolla när de spelar. Deras unika spelstil är underbar att skåda. Små, snabba och korta passningar för att skapa ytor och möjligheter där oftast Lionel Messi avslutar med ett snyggt mål. Alla spelare är extremt skickliga med bollen. Oftast går det så snabbt att man inte hinner se. Tack och lov för reprisbilder!

Min absoluta favoritspelare är Lionel Messi. Han är världens bästa fotbollsspelare. Inte bara enligt mig. Han har blivit utsedd till det fyra år i rad nu. Han är så grymt duktig. Ibland undrar man ju om bollen sitter fast i hans skor med magneter.

Jag blir ofta kallad fanatiker. Jag kan nästan hålla med om det faktiskt. Jag ser exakt alla Barcas matcher. Det spelar ingen roll hur oviktiga de är. Jag har dessutom massa Barca saker. Har b.la. 6 affischer som sitter på mitt rum. Min mamma är inte glad! Två tröjor har jag också.


Uppställningen gjorde jag dock för ett år sedan. Är medveten om att Abidal inte spelar i Barca längre och jag skulle göra vissa små ändringar, men på ett ungefär.
 

Konstnärer

Länk till Pony Gold.
Länk till Sofie.
Länk till Kan Dee.

Den näst underbaraste serien som finns!

Om inte F.r.i.e.n.d.s hade funnits hade detta definitivt varit den bästa serien som finns.

Teckning

Vet inte om jag sagt det men jag tycker mycket om att rita/teckna/illustrera osv whatever. Igår ritade jag Dennis Camitz. Lite snabb bild, tog väl en 2 h bara. Det mesta jag lagt ner på en teckning som jag ritat på datorn är 8 h. Tycker ni jag borde lägga upp fler bilder jag ritat?
 
Dennis är grym! Han var med i The Voice Sverige, det var så jag började lyssna på honom. Var på en spelning för ett tag sen, det var helt underbart. Han finns på Spotify så in och lyssna!
 
La upp bilden i hans logg på Facebook och han kommenterade. (WOHO!)
"Åh! vad duktig du är! :) Väääldigt, väldigt fin! Kram!"
 
Jag blev glad, väldigt glad.

Stjärnor

Utmaning - tacksamhetslista

Idag var det första skoldagen för mig nu efter lovet. Det kan ju vara lite segt även om jag mest var taggad på att träffa alla vänner igen. Men nu är jag helt slut. Tänkte att jag måste göra något för att muntra upp mig själv. Så jag skrev en lista på saker som jag är tacksam för.
Jag utmanar alla bloggare att göra samma sak!
Det är riktigt kul och man inser att livet ibland inte är lika surt som det verkar.
 
Om någon gör en sån här lista får ni gärna länka den i en kommentar, lycka till!

Dagens citat

Dagens citat står underbara Håkan Hellström för. Vad skulle man göra utan den killen?

Asos

Asos är en riktigt stor webshop. Har aldrig beställt därifrån förut men jag ska absolut göra det nu. Finns så mycket snygga kläder. Alla här över kostar under 200 kr. Helt sjukt! Alltid gratis frakt också!

Snygga fonter

Fonter, eller typsnitt som det också heter, är alltid bra att ha. I förra inlägget tipsade jag om att man skulle ladda ner nya typsnitt för att göra bloggen snyggare. Här är tips på snygga typsnitt! Dessa är från Dafont. Det är den bästa font-sidan enligt mig. Där finns även guider på hur man laddar ner dom. Googla annars. Fonterna heter det jag skrivit. Vill man t.ex. ha den understa så söker man bara på "Colleged". 

Tips - bättre blogg

Parfymer

Här är lite tips på parfymer! Britneys och Ed Hardys använder jag själv. DKNYs använder min mamma och jag tycker den luktar riktigt gott. Resterande två har jag bara luktat på i affären men de lukar sjukt gott.
 
(Jag har suttit i bilden hela dagen. Därav den sena blogguppdateringen. Nu är jag framme i Åre och ser fram emot några dagar på snowboarden. Kommer bli så kul, gud vad jag längtat! Självklart kommer jag fortsätta uppdatera bloggen under de här dagarna.)
 
Någon som har någon av parfymerna? Och är det någon läsare som är i Åre för tillfället?

Dagens asgarv - pranks


        
De här människorna är riktiga proffs! De gör välplanerade pranks och filmar det. Bara kolla minerna på de som blir lurade. Så sjukt kul! Min favorit måste vara de med elefanten. Vilket prank var er favorit?

Mina bästa appar

RSS 2.0